Randare 3D Vile

Randarea 3D pentru exterior este necesara in momentul in care doriti sa aveti o idee de ansamblu asupra proiectului final. Decor Art Design va pune la dispozitie simulari 3D care sa integreze toate dorintele si particularitatile proiectului dumneavoastra, realizate de echipa noastra de experti.

Astfel, veti avea parte inca de la inceput de o imagine de ansamblu, detaliata a proiectului, fie ca vorbim despre fatada unei case, garajul sau gardul casei.
Randarea 3D pentru exterior va ajuta sa vizualizati in detaliu proiectul final.

O astfel de simulare este necesara inainte de a incepe sa faceti modificari, sa aplicati elemente arhitecturale decorative sau sa restructurati o casa. Un plan bine stabilit duce la o executie cat mai atenta si detaliata a constructiei.

Datorita programelor utilizate de expertii nostri vom proiecta spatiul si vom ajusta elementele utilizate pentru ornamentarea cladirii, aplicand toate finisajele necesare, inclusiv elementele de iluminat si cele de proximitate, peisagistica etc.

Astfel, veti dispune de un rezumat al proiectului si o mai buna intelegere a acestuia inca de la inceput.

Imaginile create de Decor Art design cu ajutorul simularii 3D sunt realiste si pot include elemente de peisagistica, drumuri, locurile de parcare destinate automobilelor personale.

Acestea sunt detaliate si vor surprinde umbre, persoane, totul pentru a simula cat mai aproape de adevar detaliile despre curtea si casa dumneavoastra.

Cu ajutorul randarilor 3D vom evidentia toate elementele utilizate in proiect. Oferim atentie la detalii, astfel incat sa va puteti da seama cum va arata casa dumneavoastra dupa finalizarea aplicarii decoratiunilor si ornamentelor dorite.

Vom surprinde toate detaliile ce tin de arhitectura, dar si peisagistica si design. Va vom oferi spre consultare imagini digitale la calitate premium, din care să aveti o perspectiva cat mai clara asupra produsului final. 

Randarea 3D reprezinta un instrument care va ajuta la o mai buna intelegerea a proiectului. Veti putea, astfel, vizualiza rezultatul final intr-un format digital, de calitate, asupra caruia putem interveni in timp real cu ajustari si modificari.

Printr-o simulare 3D puteti decoperi cum se vor mixa elementele arhitecturale de decor alese/propuse. In cazul in care doriti sa inlocuiti anumite produse sau sa aduceti modificari, echipa noastra va adauga produsele necesare in randare. Astfel, veti elimina riscul de a comanda produse care sa nu se potriveasca si care sa nu ofere rezultatul dorit.

Simularea 3D va ajuta sa vizualizati forma finala a proiectului

Pentru a putea realiza o simulare 3D completa pentru proiectul dumneavoastra, echipa Decor Art Design va avea nevoie de fotografii ale consctructiei. Acestea trebuie sa surprinda in totalitate cladirea. De asemenea, pentru ca randarea 3D sa surprinda realitatea, vom avea nevoie si de cotatiile imobilului. Dimensiunile constructiei sunt necesare pentru a oferi un produs final care sa respecte toate necesitatile dumneavoastra.

Echipa Decor Art Design va avea nevoie si de o lista cu produsele pe care doriti sa le folosim pentru fatada casei dumneavoastra. Accesati sectiunea de magazin online si selectati modelele care va reprezinta. Aceasta practica ii ajuta pe specialistii nostri sa inteleaga stilul pe care doriti sa il abordam si sa conceapa o randare cat mai detaliata si mai apropiata realitatii.

Decor Art Design va pune la dispozitie o gama variata de produse

Echipa noastra este formata din specialisti cu peste 25 de ani de experienta in conceperea elementelor arhitecturale decorative, a ornamentelor pentru interior si exterior. De asemenea, va oferim si o gama variata de produse din care puteti alege in momentul in care alegeti sa colaborati alaturi de noi.  

Colaborari

Invitatie