Pensiuni

decoratiuni vile 02

Pensiunea pe care o aleg oaspetii trebuie sa transmita inca de la prima vedere frumusete si confort. Cand esti in vacanta, iti doresti sa fii inconjurat de frumos si sa te relaxezi in cel mai bun mod cu putinta.

Astfel, daca sunteti proprietarul unei pensiuni stiti sigur cat de mult cantareste componenta estetica pentru cineva al carui principal scop este acela de a se relaxa si a se bucura.

Prin urmare, e mai mult decat necesar ca pe langa aspectele care tin de amplasare si dotari, pensiunea dumneavoastra sa aiba un aspect inedit, care sa o diferentieze de alte unitati de cazare aflate in zona.

Oaspetii isi vor dori ca pensiunea sa fie utilata si dotata cu numeroase facilitati, dar sa aiba totodata si o infatisare placuta. Cu ajutorul nostru le puteti oferi acestora nu doar confort si relaxare, ci si o incantare pentru ochi si suflet.

Infrumusetati-o cu gust si apelati la Decor Art Design pentru materiale durabile, rezistente, care sa ofere un aspect armonios atat carmerelor in care vor fi cazati oaspetii, cat si fatadei pensiunii.

Nu exista limite atunci cand vorbim despre estetica pensiunii la care ati visat dintotdeauna. In functie de gusturi, echipa noastra va poate ajuta sa personalizati unitatea de cazare astfel incat aceasta sa devina un punct de referinta in zona in care este amplasata, iar vizitatorii sa se intoarca mereu cu drag si sa o recomande, la randul lor, mai departe.

Mai mult decat atat, daca va doriti ca aceasta sa fie luxoasa, cu elemente ornamentale complexe, va putem ajuta sa o decorati exact asa cum ati visat.

Pentru a masca stalpii de rezistenta sau pentru a oferi un efect grandios intrarii in incinta pensiunii, utilizati coloane si pilastri pentru sustinerea balcoanelor. Folosind ancadramentele pentru ferestre si usi, fiecare camera va avea o infatisare spectaculoasa, astfel incat turistii dumneavoastra sa se simta rafatati, fie ca va viziteaza pentru un weekend sau au rezervat camera pentru o vacanta mai lunga.

Trebuie sa stiti ca elementele arhitecturale decorative sunt ornamente ce scot in evidenta pensiunea, dar au si un rol functional foarte important. Daca pensiunea dumneavoastra este situata la munte, camerele trebuie sa fie in permanenta calduroase.

Astfel, este necesar ca in momentul in care realizati proiectul pensiunii sa luati in calcul si sa folositi cele mai bune solutii pentru izolarea locatiei. Elementele de placare dau un aer modern intregii structuri si o infrumuseteaza. Dar, mai mult decat atat, aceste placi decorative au si rolul de a mentine caldura in incaperi si de a preveni umezeala.

Ornamentele din polistiren sunt o modalitate ideala de a reduce pierderile de caldura

Chiar daca in timpul iernii sunteti obligati sa mentineti camerele incalzite tot timpul, folosind intens centrala, izolatia termica va fi una bine realizata si nu vor avea loc pierderi termice. Astfel, dumneavoastra veti avea o factura mai mica la gaz sau curent, iar oaspetii nu vor resimti nicio clipa frigul.

Este necesar sa mentionam si ca elementele decorative recomandate de Decor Art Design pentru infrumusetarea pensiunii dumneavoastra sunt durabile si rezistente. Acestea sunt tratate cu rasina minerala acrilica care actioneaza ca o protectie impotriva razelor UV si au o garantie de peste 15 ani.

Mai mult decat atat, produsele noastre sunt rezistente la conditiile nefaste din zona de munte. Elementele decorative rezista pana la -40 de grade Celsius si la +65C. Astfel, zapada, grindina, ploaia sau vantul nu vor afecta decoratiunile aplicate pe fatada casei.

Inainte de decorarea pensiunii, realizati o simulare 3D

Inainte de a comanda produsele Decor Art Design, va recomandam sa realizati o simulare 3D a constructiei pentru a fi siguri ca toate elementele decorative alese se potrivesc intre ele si ca rezultatul final va fi cel scontat.

Echipa noastra va va face o randare 3D a proiectului final, iar daca doriti sa efectuam modificari sau cereti inlocuirea unui produs, echipa noastra poate face acest lucru cu usurinta. Astfel, rezultatul final va fi cel dorit, iar dumneavoastra veti fi gata sa incepeti infrumusetarea cladirii si sa primiti oaspetii.

Colaborari

Invitatie