Fatada vila

vila cu decoratiuni

Fatada casei este cartea de vizita a locuintei tale. Fatada casei spune multe despre preferintele si gusturile proprietarului. Atunci cand va decideti sa renovati casa sau sa o decorati, trebuie sa fiti atenti nu doar la calitatea materialelor utilizate, ci si la felul in care pot fi imbinate din punct de vedere estetic si coloristic.

Inainte de a achizitiona materialele necesare, va recomandam sa efectuati o simulare 3D care sa va ajute sa vedeti cum ar putea arata proiectul final.
Aspectul estetic al fatadei casei este unul foarte important.

Pentru a ajunge la rezultatul dorit, e necesar sa ne comunicati stilul pe care doriti sa il abordati in decorarea casei, sa ne furnizati toate detalii legate de conditiile meteorologice din zona in care locuiti sau in care planuiti sa ridicati constructia. De asemenea, este important sa ne spuneti daca locuinta este una destinata vacantelor sau este o resedinta permanenta.

Izolatia casei joaca si ea un rol foarte important, deoarece aceasta trebuie adaptata nu doar preferintelor dumneavoastra, cat si mediului. Va recomandam sa accesati sectiunea Inspiratie pentru a cauta modele de fatade in stiluri cat mai diferite.

Decor Art Design va pune la dispozitie numeroase elemente de placare, astfel incat sa obtineti aspectul estetic dorit. Aceste placaje nu au doar rolul de a infrumuseta fatada unei case, ci si de a-i oferi o mai buna izolare termica. 

Produsele sunt rezistente la intemperii si se pot personaliza in functie de preferinte. De asemenea, sunt tratate cu doua straturi de rasina minerala, care le ofera rezistenta la socuri.

Pentru fatada casei dumneavoastra puteti utiliza o gama vasta de elemente decorative, precum arcadele decorative, ancadramentele pentru ferestre si usi, solbancuri, brauri, chei de bolta, cornise, console ornamentale, coloane si pilastri.

In functie de stilul pe care il doriti, echipa Decor Art Design va confectiona ornamentele potrivite care sa infrumuseteze casa dumneavoastra. Aceste elemente sunt realizate din polistiren de inalta calitate si vor imbraca constructia.

Toate acestea vor oferi casei un stil si o personalitate aparte, cu care sa rezonati din plin. Daca cladirea este construita pe mai multe etaje, aveti optiunea de a crea o delimitare pentru fiecare nivel in parte, utilizand braurile decorative. In cazul acoperisului, cornisele vor infrumuseta imbinarile si vor aduce un plus de eleganta.

Foloseste mai multe tipuri de ornamente pentru a decora fatada casei

Pentru ferestre si usi, ancadramentele reprezinta cea mai buna modalitate de a le scoate in evidenta si de a le decora. Utilizand consolele decorative, prin plasarea acestora in zona streasinei sau sub balcon, imobilul se va distinge prin rafinament.

Cu ajutorul coltarelor decorative, ce sunt plasate pe colturile exterioare ale cladirii, fatada casei dumneavoastra va avea iesi, cu siguranta, in evidenta. Coloanele si pilastri sunt obiectul decorativ ideal pentru cei care isi doresc o casa impozanta, grandioasa.

Toate aceste elemente de decor utilizate pentru exteriorul casei va vor ajuta nu doar sa va infrumusetati locuinta, ci si sa ii oferiti totodata o mai buna izolatie termica. Astfel, in timpul iernii, facturile pentru curent si gaz vor fi mai mici, iar caldura se va pastra mai bine in interior. 

Decor Art Design ofera casei tale personalitate

Este important, insa, sa tineti cont si de aspectul urbanistic local, dar in acelasi timp sa ii oferiti casei personalitate. Pentru mai multe detalii, utilizati pagina noastra de contact sau vizualizati magazinul online. 

Colaborari

Invitatie