Decoratiuni Locuinte

decoratiuni exterior vila

Locuinta dumneavoastra este acel “acasa”, unde va intoarceti dupa o zi lunga, obositoare de munca. Este spatiul unde vreti sa va relaxati, sa va incarcati cu energie buna si sa petreceti timp singur sau alaturi de cei dragi.

De aceea, acest spatiu trebuie decorat si infrumusetat astfel incat sa va ofere confort, bunadispozitie si siguranta. Sa fie in ton cu gusturile dumneavoastra, dar si cu necesitatile familiei.

Peretii exteriori sunt responsabili pentru pierderea a 20% din temperatura dintr-o casa. De aceea, este foarte importantt ca locuinta sa fie bine izolata. Pentru a reduce atat pierderile termice, cat si facturile la utilitati, va recomandam sa folositi elementele arhitecturale concepute de Decor Art Design.

Prima dintre ele este placarea fatadei casei cu panouri decorative din polistiren. Acestea vor oferi un aspect armonios si placut casei, se monteaza foarte usor si, cel mai important, stopeaza pierderile de caldura. De asemenea, si coltarele decorative au rolul de a reduce pierderile de temperatura.
Utilizand ancadramentele pentru usi si geamuri veti decora aceste parti ale casei si ii veti oferi o izolatie mai buna.

Atunci cand vorbim despre exteriorul locuintei, aspectul este foarte important. Cheile de bolta se pot amplasa oriunde doriti, in vreme ce braurile decorative vor izola si delimita etajele casei. Pentru zona de sus a casei, folositi cornise perimetrale care se monteaza pe peretele exterior, imediar sub acoperis.

Toate aceste elemente arhitecturale de exterior folosite pentru decorarea fatadei locuintei dumneavoastra se vor completa perfect. Ele vor aduce un plus de stil si rafinament casei si ii vor oferi o mai buna izolatie termica. 

Toate aceste produse au peste 15 ani garantie si prezinta un strat de rasina minerala acrilica. Astfel, produsele Decor Art Design sunt mai rezistente si durabile. Mai mult decat atat, pentru a le putea combina sau pentru a crea diferite accente de culoare, acestea pot fi vopsite in orice nuanta utilizand vopsea acrilica pentru exterior.

Nu trebuie neglijat nici interiorul casei! Pentru a face incaperile sa para mai inalte, va recomandam sa achizitionati baghetele XPS pentru interior. Acestea vor ascunde cablurile inestetice si vor oferi posibilitatea de a integra diferite corpuri de iluminat.

Elementele de decor adauga un plus de stil locuintelor

Daca doriti ca peretii din locuinta dumneavoastra sa aiba un aspect inedit, puteti utiliza panouri florale care sa decoreze chiar si un perete intreg.

In cazul in care doriti sa creati o atmostefra rustica, comercializam si vopseluri de inalta calitate, lavabile, ce pot crea senzatia reflexii pe pereti si se pot curata cu usurinta. Utilizand gama noastra de vopseluri veti reusi sa oferiti locuintei personalitate si sa o transformati intr-un camin calduros.

Utilizati vopseluri si tencuieli decorative pentru a infrumuseta locuinta

In functie de preferinte, de stilul abordat, punem la dispozitie mai multe nuante de culori si tencuieli decorative, ideale pentru decorarea locuintei intr-un stil modern, clasic, rustic. Vopselurile pot avea aspect cimentat, nisipos, cu reflexii metalice, aurii sau argintii sau cu efecte satinate.

Decor Art Design va pune la dispozitie toate elementele decorative necesare unei decorari simple sau complexe.

Colaborari

Invitatie