Atelier Productie

decoratiuni vile 21

Atelierul de productie Decor Art Design este situat in comuna Gherta Mica, judetul Satu Mare. Aici, echipa noastra creeaza si concepe elemente ahitecturale decorative destinate fatadelor caselor, dar si interioarelor acestora.

Ornamentele realizate in atelierul nostru de productie sunt ideale pentru restraurari si redecorari ale imobilelor, pentru hoteluri, birouri, case de vacanta, pensiuni, restaurante, sali de evenimente, ansambluri rezidentiale, locasuri de cult etc.

Echipa noastra are peste 25 de ani de experienta in domeniul (re)decorarilor. Ii invitam pe toti cei care isi doresc o casa care sa le reprezinte stilul si personalitatea sa apeleze la specialistii nostri. Cu ajutorul lor, casa visurilor devine realitate.

In atelierul nostru de productie din Gherta Mica realizam ornamente si decoratiuni atat pentru interiorul casei, cat si pentru exterior. Aceste elemente arhitecturale decorative sunt realizate din polistiren de inalta densitate sau din poliuretan.

In functie de stilul ales, de cotatiile si de necesitatile clientului, echipa noastra confectioneaza ornamentele dorite, cu atentie si grija la detalii.
Mai mult decat atat, in atelierul de productie Decor Art Design folosim tehnologie performanta. 

Dispunem de un utilaj de tip CNC cu ajutorul caruia cream cele mai diverse tipuri de decoratiuni. Acestea sunt simple sau complexe, realizam litere volumetrice, sculpturi 3D, panouri florale. Utilizam materiale precum polistiren expandat, aluminiu, MDS, lemn etc.

Pentru a construi arcade, dispunem de o aparatura speciala, care ajuta la conceperea unor produse nu doar estetice, ci si durabile. De asemenea, dispunem si de un utilaj folosit la aplicarea unui strat de rasina minerala acrilica pe suprafata elementelor arhitectonice decorative. Astfel, acestea capata o rezistenta si durabilitate mai mare.

Gama noastra de produse este una vasta si se preteaza reamenajarilor si redecorarii cladirilor de orice tip. Printre produsele pe care le confectionam se numara baghetele de interior, ancadramentele pentru ferestre si usi, coltarele decorative, cornisele perimetrale, placile decorative, elementele pentru sub pervaz si deasupra ferestrei, coloane, capiteluri, modilioni, panouri florale sau sculpturi 3 D.

Atelierul de productie Decor Art Design livreaza produse in toata tara

Mai mult decat atat, in functie de cotatiile oferite de dumneavoastra, echipa noastra va personaliza produsele astfel incat acestea sa se potriveasca perfect, nu doar ca dimensiuni si specificatii tehnice, dar si ca stil. Pentru o mai buna acuratete, folosim programe de tip CAD. Astfel, obiectele decorative vor avea dimensiunile exacte, astfel incat sa nu intampinati nicio surpriza neplacuta.

Daca nu stiti exact ce sa alegeti pentru locuinta dumneavoastra, echipa Decor Art Design va poate oferi indrumare atat pentru alegerea produselor, cat si pentru combinarea acestora. De asemenea, puteti apela la atelierul nostru nu doar pentru realizarea materialelor de constructie, dar si pentru simulari 3D. 

Atelierul nostru de productie pune servicii de consultanta, simulari 3D si produse de calitate

Dumneavoastra ne trimiteti dimensiunile imobilului, produsele pe care ati dori sa le folositi pentru decorare sau renovare, iar noi realizam randarea 3D. In acest fel veti avea inca de la inceput o viziune a proiectului final si veti putea comanda produsele abia dupa ce ati vazut daca sunt potrivite pentru proiectul dumneavoastra.

Colaborari

Invitatie